Isnin, November 24

demam, cuti, kuantan dan tali kasut..

hari ni:
1. aku demam, tak sihat, takde mood dan segala-galanya, semuanya bermula lepas SUDOKU
2. cuti 2ari sampai esok
3. ada 3asgmn due esok, ptg ni kene gi opis gak, bertapa kt sana smpi pg esok
4. jumaat ni konfem gi kuantan dr pudu tiket kul 8.30mlm
5. baju bertimbun xbasuh lg, rabu dh nk keje
6. personal justice dh menghampiri setengah
7. tgk ikatan2 tali kasut kat bwh cambest jek, dikopi pasta dr SINI apsal tah, N takde.














p/s: 2days lg nk 24tahun. apa pn tarak. miahaha. laksamana berduka dr tanah rencong.

3 ulasan:

Sabiah berkata...

ha lah.akim cakap baru aku perasan.N xde.Dah didelete kot atas sebab2 tertentu...

hang demam akim?demam nak tambah umor kot?hehehe

fyena berkata...

wah...mmg best ikatan tali kasut tu....fyena nak try satu-satu nanti...hehehe

kimot....bukan 26/11 x da dalam kalendar ke????fyena x nampak la....hilang la plak

OsHeYaNnE berkata...

salam akimoott..

ko dah ok or still demam lagik?
hrp ko da ok lah yerr

cam best jerk tali kasut tuhh, tapi aku x suker kasut ader talii..
slalu wat aku lmbt pie sekolah..
jadi aku xnak dok bangan tgh ikat tali kasut cam tuh...
mihaihiahia

Related Posts with Thumbnails