Khamis, November 27

I am 24 today.. ;(

Warna Biru-Jika kamu menyukai warna biru, kamu tergolong sebagai pemurung dan selalu bertindak pasif dalam banyak hal. Mendambakan ketenangan dan ketenteraman. Kamu selalu mendapat kesulitan dalam pergaulan. Begitu juga dalam bercinta kerana kamu cenderung menyembunyikan perasaan.

Warna Hijau-Warna kesukaan kamu hijau, maka kamu tergolong seseorang yang sangat romantik, menyukai keindahan, menyenangi alam dengan udara yang nyaman. Kamu adalah seseorang yang selalu memegang prinsip. Dalam hal bercinta kamu mengidam-idamkan calon teman hidup yang penuh toleransi dan dapat dipercayai.

Warna Kuning-Kesukaan kamu warna kuning menandakan bahawa kamu memiliki sifat optimis. Kamu seorang periang dan senang bergaul, tidak memiliki penampilan yang muram. Sifat tolong-menolong selalu ada dalam diri kamu,kerana menolong merupakan suatu kewajiban mutlak bagi kamu. Kamu orang yang tidak pernah meremehkan siapapun jua, walaupun seseorang itu lemah dan bodoh.

Warna Ungu-Jika warna Ungu (Violet) menjadi warna kegemaran kamu maka kamu adalah seseorang yang benar-benar luar biasa. Dalam menghadapi masa depan kamu tidak pernah ragu-ragu, apa yang dikerjakan kamu adalah yang terbaik. Kamu pandai mengikuti perkembangan zaman. Dalam bercinta, hanya merekalah yang kuat mental yang dapat mendekati dan menjadi kekasih kamu.

Warna Putih-Jika kamu menyukai warna putih, maka kamu adalah orang yang dilahirkan ke dunia dengan sempurna, banyak orang mengagumi kamu kerana sifat anggun, sifat idealis dan moral kamu yang teramat tinggi. Tak pernah angkuh, senang menolong siapa saja yang memerlukan bantuan kamu.

Warna Hitam-Kamu sangat lincah dalam hal-hal tertentu saja. Jika kamu berada dilingkungan yang tidak disukai, maka kamu akan menjadi murung. Kamu selalu tampil menarik dan rapi. Ramai orang cuba mengejar dan merebut cinta kamu.

Warna Merah-Kamu seseorang yang sangat berwibawa. Walaupun sering kali bergaul dan bersosial dengan lawan jenis tapi kamu dapat menahan diri. Banyak orang meluahkan cinta, tapi kamu selalu berfikir dan berfikir lagi. Kamu termasuk golongan yang sukar jatuh cinta.

p/s: Previously, I like green color, but at now, I like blue. No wonder la dah jadi Laksamana berduka dari tanah rencong sekarang ni. Siang tadi, dengan tiket wayang free yang aku dapat dek menang kuiz wayang utusan, aku gi layan filem wayang kat the mines. Pergh, aku terlentok sama, menangis dalam tangis, bergelak dalam suka, membara dalam marah. Cukup untuk membuatkan aku menginsafi diri. I'll be back..

7 ulasan:

sabiah berkata...

akim....
eppy birthday!
kenapa dah lama xnampak kat ruang chat Ramfc.bz ke...

semoga sihat2 selalu & panjang umur gitu...

fyena berkata...

kimot....sori fyena lambat wish birthday....fyena sibuk banget minggu ni....semoga kimot panjang umur dan di murahkan rezeki dan di mudahkan urusan.....

Tanpa Nama berkata...

hmmm.. arinih bday akimsensei kew?? sy xtahu sbnr nyew... tp sy join da club je lah: 'slmt "tahun baru"....[up-1-year]' hehehehe~~~

huRraYyy!! yellow the besshhh!!!
:)>-

darling elle berkata...

Happy besday bro, all the best for future undertaking!

Linda Amri berkata...

happy belated bday to u akim. smoga diberikan kesihatan yg baik dan kehidupan yg sejahtera sepanjang hayat.

Tanpa Nama berkata...

happy badday akimottt. uik colour orange xder kew. kui~kui~kui~

"The Dark Hollow"

akimsensei berkata...

frodot, orange is never allowed here.. miahahaha.. tq for the wish semua.. dah 24tahun rupanya..

Related Posts with Thumbnails