Rabu, November 19

PAYLESS book fair memang MURAH

Inilah hasilnya dari kunjungan aku ke PAYLESS bookfair JUMAAT dengan SABTU lepas. Memang berbaloi bangat walaupun novel tu belum tentu lagi aku akan baca. Miahahahaha. Takpe, at least benda dah ada kat tangan. Kalau kepingin nak baca, baca lah. Kalau malas, simpan je buat kenangan. Miahaha, 5novel = rm12, so semua 10novel = rm24 lah. Malas den nak cerita panjang. Layan la novel-novel kat bawah ni. Miahahahahaha. Untuk pengetahuan semua, ni 2nd time aku beli novel-novel english selepas Personal Justice. Personal Justice dah sampai bab ke 6, iaitu time HILMAN nak gi New York jumpa dengan anaknya JESLINA. Mula-mula nak borong novel John Grisham jek, tapi bila cari tak jumpa. Last-last, belek punya belek, jumpa gak satu. Novel-novel yang lain tu, aku tau bedal je ambik. Dan ada satu novel, aku jmpa, muka depan sebijik macam Ungu Karmila, ntah la sama ada cerita dalam tu sama atau tak, aku kurang periksa. 2nd day aku pi jengah, novel tu dah takde ;(

1. The Rainmaker by John Grisham

2. The Last Precint by Patricia Cornwell

3. The Judge by Steve Martini

4. Without Remorse by Tom Clancy

5. An Isolated Incident by Susan R. Sloan

6. The Experiment by John Darnton

7. Starting Over by Robin Pilcher
8. Neanderthal by John Darnton

9. Hannibal by Thomas Harris

10. Guilt By Silence by Taylor Smith
p/s: Semoga aku dapat abiskan pembacaan semua novel ni. Amin.

2 ulasan:

Web Sutera berkata...

Assalamualaikum sahabat,

Tahniah kerana menyahut seruan saya untuk membaca novel thriller bahasa Inggeris.

Cuma yang saya bimbang ialah nanti akan tiba masanya sdr ada 4 buah rak buku..hehhehe

akimsensei berkata...

miahahahahah. abg web. skang personal justice dh setengah.. bleh kot kalo nk abiskan semua.. ontahlah, tp kene diusahakah jugak.. memg MURAH gile kan bang, kalau boleh nk borong semua.

Related Posts with Thumbnails