Sabtu, Januari 24

hadiah raya cina.. khas buat RAMfc ;)

Fuh, setelah berhempas berpulas menggodek-godek laptop ni, akhirnya, berjaya jugak aku buat banner RAMfc ni kat sebelah ni. Dengan ini, diisytiharkan bahawa hadiah raya cina untuk RAMfc dah siap. Ni first trial den tau. Susah gak nak buat mende alah ni, ye lah, den ni kan still tahap beginner/novice lagik kan. Btw, kepada RAMfc yang sambut raya cina tu, hepi-hepi sokmo, Gong Xi Fat Choy. Semoga tahun baru cina kali ni membawa seribu kebahagiaan buat korang semua, in whatever work/job you do, semoga lebih manyak untung. Credit untuk BudakHutan, sebab den pau and edit banner RAMfc kat blog RAMfc tuh. Haha..


Dah lah, den mau tido. Esok pagi dah nak gerak gi JB untuk kenduri coursemate UTM dulu, Amin and Apis. Apa, hadiah? Baru abis berhempas pulas tahap gaban membalut dan meng'alter' apa yang patut. Siap pink in color lagi. Hah, si Frodot ngan Kad Pengenalan RAMfc mesti suka sangat ngan fovourite color dorang ni. Den balut senirik je hadiah-hadiah tu. Isi? Oh, dah tentu related to my hobby yang best ni. Apa lagi, novel lah.. Cau..

p/s: Semoga perjalanan esok selamat hendaknya. Amin. Selamat Pengantin Baru, semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat buat Amin, Apis, Cikmam dan Kak Ayu. To Cikmam dan Kak Ayu skot palapes, sori lah tak dapat nak gi majlis korang. Btw, korang amik lah skot jump seorang 15 sebagai hadiah okai. Hadiah untuk korang akan aku titipkan by pos okai. Roger.

3 ulasan:

Iznie Nadyra berkata...

nak tgk bnner tue, bleh??
;p
msti cantik...

hehehe...
mmg ada style tentera tol....
=)

Fikr berkata...

lah.. banner ada kt sebelah ni jek.. betul2 sebelah kan.. skot2 sedia, belakang pusing.. ngee..

BuRuuj berkata...

wah...idea baru utk bg hadiah kawen. nnt nk bg novel/buku gak la sbgi adiah.hehe...

den pon tak dapek nak gi. tajri&maz ade call tp den dh tukar plan lain.huhu...

Related Posts with Thumbnails