Selasa, Februari 3

den tabik springlah kat Jemari Seni..

Kalau korang nak tau, salah satu publisher yang aku memang tabik spring (sambil2 jongket kening ala Frodot) ialah Jemari Seni. Two thumbs up for the excellent service, maksud aku, bila order online dengan Jemari Seni, dah lah harga LAGI MURAH dari yang dijual di pasaran, dah tu, penghantaran lak PERCUMA FREE OF CHARGE. One more thing, cepat gilos sampai. Memang tabik spring lah.

Ahad baru ni, aku order la online Lili Buat Najah, harga pasaran RM21 tapi kalau beli online (transfer kat maybank2u), dapat harga RM19 je. Kos penghantaran pun percuma jek. Dah lama aku aim novel ni, tapi baru sekarang ni rasa nak sambar. Tup tap tup tap, pagi Selasa aku gi jengah post box kat bawah kondo. Wau, terkesima kejap. Baru je order, tup tup dah sampai. Tabik spring skali lagi..

Novel yang aku terima tu, dibalut macam ni la. Gile kemas kan? Nak tabik spring lagi lah. Ingatkan apa la time aku buka post box kat bawah kondo aku ni. Hoho..

Bila dibuka, terjelmalah novel ni, Lili Buat Najah karya Nazurah Aishah. Dari apa yang aku risik2 kat web, ni novel air mata.. Tabik spring gak lah.. Ngee..

Ni la resit yang diselitkan skali kat dalam bungkusan novel tu. Jelas kan RM19 je. Kalau beli kat kedai, RM21 ni. Jimat RM2 kalau beli online, siap hantar percuma lagi tuh. Tabik spring lagi.. Toink.. (siap dengan bunyi tuh)

p/s: penerbit lain boleh ke buat macam ni? kalau macam Truewealth, penghantaran free gak, tapi harga buku still the same (tengok minggu, if minggu tu promosi buku tu, bleh dapat diskaun 40%). okay gak tu. haha.. penerbit yang lain camne? tepuk dada sket, pak pak.. ada berani? maybe gak sebab seri kembangan dengan bandar baru bangi tak lah jauh sangat, thats why sampai awal. walau camne pun, tabik spring lah.. ngeee..

6 ulasan:

Sabiah berkata...

ye betul3.
aku pun penah mengalami situasi yg sama.
buku2 dia pun best la.

akimsensei berkata...

betul tu sabiot.. tabik2 spring sama dia.. toink.. ;)

Tanpa Nama berkata...

betul. js serve tip top. n bes.. salute

akimsensei berkata...

jom ramai2 beli rooftop rant by hlovate.. cam best jek, hope sama level dgn 5tahun 5bulan..

bulan bintang berkata...

tak sangka minat novel
haha
nvm

da bc hlovate = tunas , aA+bB ?
best!
and noor suraya = surat ungu untuk nuha.
perghh.. sempoi abis. haha
oh ye, yg kompilasi 3 penulis pon best gak
touching+menarik.

>.<"
tak sabar nak tgu Versus dr Hlovate!

akimsensei berkata...

cik bulan bintang..
hahah.. biasalah.. ramai yg kata camtu.. nvm.. hahah skali lagi..

tunas xbaca lagi..
aA+bB dah baca..
novel noor suraya xpernah sentuh lagi.. nanti2 kot..

wah..
xsabar gak..
lagi xsabar nk grab 9nyawa nih..
woha..

Related Posts with Thumbnails