Selasa, Mac 31

Not so bad, KL Tower International Forest Towerthon Challenge 2009 , No 8 da..

sijil ni, baru je dapat 28/5 ari tu by post, selepas 2 bulan acara berlalu.

Menara KL, tengok dari jauh macam tinggi je

Finisher Medal, asal habis je, dapat medal ni

TM Staff kategori lelaki

TM Staff kategori wanita

Kategori Selebriti

Not so bad. Rupa-rupanya aku dapat no.8. Lebih kurang 26 minit je nak sampai kat atas tu. Hari tu, dah pernah ulas, tapi tanpa result. Kali ni aku nak ulas, ringkas-ringkas aje, pasal event KL Towerthon yang berlangsung pada 1 Mac 2009 dulu. Kadang-kadang rasa rendah diri bila orang tanya macam kat bawah ni, hehe, saja nak feeling lonely malam-malam buta macam ni, tapi bila fikir-fikir balik, mental mesti kuat. Haha. By the way, if aku artis, aku bleh dapat no.1 tuh. Sempat lagi bagi moral support kat Yasin Senario yang dah pancit tu suruh lari lagi. Miahaha.

dia: Eh Akim, ko join kan towerthon KL semalam?
aku: Aah..
dia: Ko dapat no berapa? Dengar-dengar Ansahari (bos aku ni) no 1.
aku: Yelah, betul tu. Aku? Haha, takde no. Ntah no berapa tah.
dia: Ko yang muda pun bleh kalah, makan asap dengan Ansahari tu.
aku: Haha, its okay (selalu merendah diri aku nih). Biasa la, 1st timer, for sure kena belasah (saja nak sedapkan hati sendiri).
dia: (Diam)
aku: Takpelah, acara wajib next year. Aku nak pecut awal-awal.

p/s: Sentiasa ingat pesan mak aku, "kita bukan orang kaya". Huhu.. Find solution okai, bak kata dia, "hidup baik-baik". Credit tu KLIK atas gambar menara kl dan juga finisher medal kat atas tu.

6 ulasan:

GC berkata...

Congrats Akim....Syabas!!

p/s: bagus kalo hidup berpegang pada 'pesan mak' =D

illaieylla berkata...

alahai akim.......

kekayaan manusia ni bkn diukur dr material je dik....bnyk skop lg kita blh jadikan ukuran...

so renung2 kan dan slmt beramal

hahaha

akimsensei berkata...

kak gc,
:)

kak illa,
betul tu kak, tp org skrg ni majoriti memg pndg material je kan,huhu.misalnya yg baru je pegang duit(means baru keje),terus nak angkat kereta.
dia:akim,ko bila nak angkat kereta?
aku:tahun depan kot
dia:huh(sambil buat muka 2posen)
aku:(asal aku xsusahkn org dah le)
haha,just my 2cents comment ;)

BuRuuj berkata...

akim, tahniah! tetap mantap walaupun dh 2 taun pencen! hahaha...'dia' tue bukan sy kn? huhu... yg tue bukan dialog time umah zila aritue kn?

anyway, 'kita bukan org kaya, tapi kita tak semestinya miskin budi bahasa'...

akimsensei berkata...

insyaAllah, will join lagi Towerthon ni, 21/3/2010 ni.. caiyok akim caiyok, dapatkan top 5 kategori TM..

牛五花Orange berkata...

徵信社,徵信,徵信,徵信社,外遇,尋人,徵信公司,徵信,抓姦,徵信,徵信社,徵信,抓姦,抓姦,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信社,抓姦,徵信,外遇,徵信社,,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信社,徵信社,徵信,錄音,背叛,商標,商標,GPS,離婚

Related Posts with Thumbnails