Rabu, Mei 27

Selamat Pengantin Baru Farah MTP01 dan Pasangan..

p/s: credit to DIGICAM CAMERA Faiz, Izani dan Mat untuk gambar-gambar kat bawah ni, kat Faiz, Izani dan Mat, xpayah credit pun xpa kan. sori sangat2 Farah, xdapat nak join. den balik keje pagi tu, tido terus tak bangun sampai kul3. btw, selamat pengantin baru, semoga kekal dan bahagia hingga ke anak cucu. amin. btw to Aida, gambar senget hang aku abadikan kat sini sbb mungkin hg the next mempelai pas ni kan.. hihi.







Pasangan mempelai, Farah dan Sazali. Majlis berlangsung pada 23/5/09 lepas di Taman Melati

Dari kiri: Izani, Pakcik, Rozi, Aida, Faiz, Faizal


Rakan-rakan MTP01 yang hadir
belakang dari kiri: Mat, Ti, Ana, Juli, Mira, Lini
depan dari kiri: Faizal, Nizam, Izani, Rozi, Faiz

"ukhwah MTP01 terjalin selamanya"

6 ulasan:

Izani berkata...

Nice and all that

akimsensei berkata...

waha.. akhirnya izani menerjah blog aku ni.. thanks for the gambar n all that weh.. cayalah mr ceo.. insyaAllah..

Luli berkata...

emm..mmg hakim ni rajin bc buku la...

akimsensei berkata...

wah luli.. jula juli bintang 10.. haha.. jom2 baca buku..

Luli berkata...

Hakim,
Luli nak pinjam buku citer la...hahaha
Menyahut seruan Hakim.....
nati betau judul buku yang best2 je tau...

akimsensei berkata...

luli.. nk pinjam xde hal, tp nk hantaq kt hg tuu nti yg susah.. haha.. lgpn, den setiap kali balik kg, semua yg ada bawak balik sana..

Related Posts with Thumbnails