Sabtu, Mac 6

Kunjungi PTS di Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2010

Dikongsikan email dari PTS, sungguh bersemarak jiwa hamba nak menerjah PBAKL, sungguh tak sabar rasanya. Haha. Jom2.

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Tuan-tuan dan puan-puan,

Kami di PTS doakan anda semua sihat. Mohon maaf sekiranya e-mel ini mengganggu semua yang sibuk dengan tugasan harian.

Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2010 (PBAKL 2010) yang dinanti-nanti oleh ramai pencinta buku setiap tahun datang lagi. Kali ini PBAKL akan berlangsung bermula 19-28 Mac 2010 bertempat di PWTC.

PTS Publications & Distributors Sdn. Bhd. (PTS), penerbit buku umum bahasa Melayu nombor 1 Malaysia tidak melepaskan peluang menyertai PBAKL 2010. Tahun ini adalah tahun ke-9 PTS menyertai PBAKL. Booth kami bertempat di C11-C25, Dewan Tun Razak 2 (seberang sungai), PWTC, KL.

Apa yang menarik di booth PTS kali ini:

1. Booth: PTS menyewa sebanyak 15 booth tahun ini bagi memastikan anda selesa semasa berada di booth PTS. Ruang yang luas ini memudahkan anda bergerak dan memilih buku PTS.

2. Kaunter bayaran: PTS menyediakan 5 kaunter bayaran. Ini termasuklah 1 'Kaunter Ekspres' bagi anda yang membeli 5 naskhah buku ke bawah secara tunai. Jadi anda tidak perlu risau beratur panjang di booth PTS nanti.

3. VISA & Mastercard: Bagi anda yang tidak suka bawa wang tunai yang banyak, anda boleh guna kad VISA & Mastercard. PTS menyediakan 2 terminal khusus kepada anda yang membayar menggunakan VISA & Mastercard.

4. Buku: Sekurang-kurangnya 1,000 judul buku terbitan PTS akan dipamer dan dijual di booth PTS. Ada novel kanak-kanak dan remaja, buku agama, motivasi, bisnes, novel islami, novel sai fai, buku masak, pendidikan, keluarga, keibubapaan dan banyak lagi.

5. Diskaun: Nikmati diskaun setinggi 25% bagi semua buku PTS. Download kupon diskaun di www.pts.com.my/pestabuku. Bagi pelajar berbaju sekolah dan pelajar IPTA dengan kad pelajar, diskaun yang diberikan ialah 30%. Bagi fan FB PTS (www.facebook.com/bukupts), ada cenderahati untuk anda apabila datang ke booth PTS nanti.

6. Aktiviti: Rebutlah peluang bertemu dan bergambar bersama penulis-penulis PTS di PBAKL nanti. Klik di www.pts.com.my/pestabukubagi melihat jadual aktiviti penulis-penulis PTS.

7. Hadiah: Bagi anda yang membeli buku PTS lebih RM100 & RM200, dan RM500 ada hadiah istimewa menanti anda. Dapatkan juga bookmark percuma apabila membuat bayaran di kaunter.

8. Merchandise: Tahun ini PTS menghasilkan lebih 50 jenis merchandise buat peminat-peminat buku PTS. Ada notepad, badge button, notebook, car sticker, mug, t-shirt, dan sebagainya. Merchandise boleh dibeli di booth PTS pada harga yang sangat berpatutan.

Apa perasaan anda apabila melihat pelbagai tawaran dan kemudahan yang kami sediakan di booth PTS kali ini? Jadi pastikan datang awal ke booth kami. 100 pembeli pertama di booth PTS akan menerima hadiah buku percuma setiap hari. Booth PTS dibuka jam 10 pagi - 8 malam (Isnin-Khamis) dan 10 pagi - 9 malam (Jumaat-Ahad). Dapatkan maklumat lanjut di www.pts.com.my/pestabuku.

Terima kasih kerana membaca e-mel ini. Besarlah harapan PTS agar anda dapat war-warkan makluman ini di blog dan laman web masing-masing. Jangan lupa forward e-mel ini kepada rakan-rakan dan saudara-mara supaya mereka beramai-ramai datang ke Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2010 nanti.

Bersama kita melakar masa depan dengan membaca buku.

Terima kasih.

4 ulasan:

BuRuuj berkata...

akim, nak kirim buku leh? tp nk harga diskaun pelajar. hehe.... leh x?

akimsensei berkata...

wah, mcm xlepas je.. den bukan pelajar lagi, nak suh sape beli tu.. huhu.

BuRuuj berkata...

yeke? xpelah kalau macam tue. nnt ape2 hal ai bgtau u. thank you!

akimsensei berkata...

orait skot..

Related Posts with Thumbnails