Rabu, November 12

PESTA BUKU PAYLESS - miahahaha, aku nak carik novel John Grisham

Hari ni 14Zulkaedah. Patut la time aku lepak kat kedai mamak semalam, kepala ada sedikit runsing + seram. Rupa-rupanya musim bulan mengambang. Banyak cerita-cerita seram yang diceritakan dan diberitakan berlaku time-time macam ni. Agak risau pun ada, tapi aku memang minat ngan cerita-cerita seram ni. Layan beb. Hah, tengah-tengah menjelajah alam blog, aku ternampak iklan ni.

PAY LESS BOOKS' Warehouse Sales is back in YMCA KL!!!

Aku dapat dari blog kembarapencintabuku.blogspot.com. Wow, ada pesta buku lagi. Kali ni, Pay Less pulak yang buat. Jom semua pencinta buku, jom gegarkan YMCA sampai bergegar. Aku insyaAllah gi sana 15/11 kot. 12/11 sampai 14/11 busy dengan training la. Jumpa di sana, di sana, di sana...


Venue: 1st Floor, YMCA Kuala Lumpur (Opposite KL Sentral), 95, Jalan Padang Belia, Off Jalan Tun Sambanthan, 50470 KUALA LUMPUR
Date: 14 - 16 November 2008 (Friday - Sunday)Time: 10:00am - 7:00pm


Please click the link for map and further details: http://www.paylessbooks.com.my/events_4.html



"When you sell a man a book, you don't sell him 12 ounces of paper and ink and glue- you sell him a whole new life."[Christopher Morley]

p/s: Kalau ikut apa yang diwar-warkan kat dalam iklan kat atas ni, bleh dapat 5novel hanya dengan RM12. Menarik, tertarik, the bomb. Mesti terjah ni. Miahahahahhahaha. Mata mengantuk, badan lemah, kerja malam habis jam 8am, tapi apakah malang nasibku, ada training la pulak. tidur malam karang je la. Mesti mata aku pasni lebam macam mata makmah tu. Miahahahaha.

4 ulasan:

Sabiah berkata...

asal ade pesta buku je,mesti hang nak g.akim tlg beli utk aku skali....

akimsensei berkata...

salam sab.. if nk pesan pape, do msg me okay. 0137143539. aku pi petang sabtu kot. roger.

darling elle berkata...

nak pegilah

akimsensei berkata...

kak elle, jom gi.. jmpa di sana, di sana, di sana.. orait..

Related Posts with Thumbnails